PREDNOSTI NAKUPA V BIO TOČKI

HITRA DOSTAVA

Potrudimo se, da gre vaše naročilo čim prej naprej. Naročila do desete ure, gredo običajno še isti dan naprej, ostalo pa naslednji delovni dan. Ob sobotah paketov ne odpošiljamo. Če se kdaj zaradi izredne situacije zgodi, da čakate malo dlje, nam prosim oprostite.

KVALITETA IZDELKOV

Naši izdelki so kvalitetni, saj jih vse sami prej preizkusimo. Nadzoruje pa nas tudi inštitut Kon-cert, njihov certifikat najdete na naši spletni strani.

MOŽNOST PLAČILA PO POVZETJU ALI PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju pomeni, da paket plačate dostavljavcu dostavne službe DPD, ko vam ga bo prinesel na dom. Če vas ne bo doma, vam bo dostavljavec pustil listek in se bosta dogovorila, kdaj vam bo paket lahko dostavil. Paket lahko plačate z gotovino ali plačilno kartico (Maestro, Visa, MasterCard). Plačilo po predračunu pomeni, da vam po naročilu pošljemo predračun na vaš e- mali naslov, ceno paketa nakažete na naš TRR, ki je naveden na predračunu, mi pa vam takoj po prejetem nakazilu pošljemo paket.

MOŽNOST REKLAMACIJE OB POŠKODOVANEM PAKETU

V primeru poškodbe na paketu, vas lepo prosimo, da nas o tem PISNO obvestite na elektrosnki naslov info@surja.si najkasneje v dveh dneh po prejemu paketa. Za uveljavljanje škode, pa potrebujemo:

  1. Fotografije paketa / zunanje embalaže ( vidna naj bo; zunanja embalaža, nalepka s podatki o pošiljatelju in prejemniku ).
  2. Fotografije notranje embalaže ter vmesne zaščite.
  3. Fotografije poškodovanega artikla oz. poškodb na blagu.

Pri pomanjkljivih podatkih reklamacije ne moremo upoštevati.